• Bloemetje en Bijtje / Echinacea paradoxa van Tonny Swinkels thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 230283

Bloemetje en Bijtje / Echinacea paradoxa

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Bloemetje en Bijtje / Echinacea paradoxa van Tonny Swinkels

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het einde van de zomer en de Bijtjes worden extra actief. De Zonnehoed (Echinacea paradoxa) is erg aantrekkelijk want is altijd druk bezocht. Werken om de honingvoorraad op pijl te houden.

Over Tonny Swinkels

Tonny Swinkels profielfotoMijn naam is Tonny Swinkels en woon in Goirle dicht bij de natuur waar ik graag rondloop met man en hond. Mijn hobby is fotografie, mijn voorkeur gaat uit naar de natuur in brede zin van het woord. Dus niet alleen bos of heide hier in de omgeving, waar het wel heel mooi is in alle seizoenen maar ook ietsje verder van huis. Want een andere hobby is reizen en ook daar werkt de camera volop met al de mooie dingen zoals de bergen, oceaan, gletsjers, gewoon alle natuur en de dieren die in het gebied leven waar ik op dat moment ben. Al mijn foto's zijn onbewerkt dus wat je ziet is zoals het op dat moment voor mijn camera kwam. De dierenfoto's zijn van dieren in de "wilde natuur" in hun eigen habitat, dus niet in een dierenpark genomen. Hoop dat jullie een "klik" met mijn foto's hebben.

Alle werken